Produkter och Tjänster

IT-Integration AB är sedan år 2004 Certified Partner och Certified Integrationspartner till Visma Spcs och även nu partner och integrationspartner till Fortnox. Vi har genom årens lopp utvecklat ett stort antal produkter som enkelt kan integreras till Visma Administration och tagit över integrationslösningar kopplade till Fortnox.

Utöver våra produkter så har vi också genom årens lopp utvecklat hundratals kundspecifika Integrationslösningar och vi kan snart säga att det inte finns någon integration till Visma som vi inte har gjort. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi skulle kunna hjälpa dig att integrera dina specialsystem till Visma eller Fortnox.

Med vårt koncept TOTAL tar vi totalansvaret för våra kunders Visma-installationer. Detta gäller såväl för Visma Administration som för Visma Mamut One. IT-Integration har varit integrationspartner till Visma sedan 2004 och tillsammans har vi byggt upp en driftmiljö som gör att du som kund kan sova tryggt om natten – ditt affärssystem är i goda händer.

I samarbete med SBBS Solutions AB erbjuder vi också Drift och Hosting i toppklass. Vill du att vi ska ta hand om allt eller vill du sköta en del av din IT-miljö själv? Vi har flexibla och prisvärda lösningar för alla behov.